acurity ignace noe sensormatic

Tyco kiest voor Acurity als business partner voor de elektronische artikelbeveiliging (EAS) oplossingen van Sensormatic® in Nederland en België.

Acurity met kantoren in Diemen (NL), Kontich (B) en Seclin (FR) bestaat 20 jaar en is uitgegroeid tot dé referentie voor winkeldiefstalpreventie bij retailers in de Benelux. In 2016 werd Acurity ook op de Franse retailmarkt actief, waar het business partner van Tyco werd voor de verdeling van antidiefstaloplossingen van het merk Sensormatic®. Sinds 1 januari 2017 mag Acurity zich ook de business partner van Tyco noemen in Nederland en België.

Retailers kunnen al langer voor totaaloplossingen bij Acurity terecht. Met partners zoals Gateway/Gunnebo, Sony, Milestone en Crosscan biedt Acurity een combinatie van artikelbeveiliging, camerabewaking en klantentelling aan. Het nieuwe partnership met Tyco houdt een mooie aanvulling in. Als  business partner is Acurity geautoriseerd voor de distributie en installatie van de nieuwe elektronische artikelbeveiligingsoplossingen (EAS) van het merk Sensormatic® in België en Nederland. Ook de technische ondersteuning wordt aan Acurity toevertrouwd.

Over Tyco

Tyco is wereldleider in geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor retailers. Tyco helpt retailers hun operationele efficiëntie, winkelervaring en winstgevendheid te optimaliseren. Met 57.000 medewerkers, in meer dan 900 kantoren over de hele wereld, staat Tyco retailers bij met advies en oplossingen op maat. In juni 2016 is Tyco gefusioneerd met Johnson Controls.

De Synergy antenne verlaagt winkeldiefstal drastisch

De Synergy antenne is het nieuwste detectiepoortje met Acousto Magnetisch (AM) technologie in het Sensormatic® gamma. De Synergy antenne helpt retailers in hun strijd tegen winkeldiefstal en verhoogt de productiviteit van winkels. Deze antenne oogt niet alleen eigentijds en elegant, maar is tevens een technologisch hoogstandje. De antenne is volledig voorbereid om over te stappen naar RFID. Remote service en monitoring, geïntegreerde klantentelling, metaaldetectie, jammer alarm… behoren tot de mogelijkheden. Antennes kunnen een afstand tot 2.5m overbruggen waar tegelijkertijd de detectie achter de antennes kan gecontroleerd worden zodat er meer verkoopruimte ontstaat. Het lage energieverbruik van de antenne is een extra troef.

Meer informatie over Acurity vindt u op www.acurity.nl