bkn beveiliging kringloopbedrijven

Antidiefstal oplossingen voor kringloopbedrijven BKN

Acurity biedt kringloopbedrijven BKN antidiefstal oplossingen.

Acurity Nederland is het nieuwste partnerlid van BKN, de branche vereniging voor kringloopbedrijven in  Nederland. Winkeldiefstal betekent een financieel nadeel voor kringloopbedrijven. Daar konden ze bij kringloopbedrijf Groene Zus te Lelystad over meepraten  Ze stelden echter definitief paal en perk aan de winkeldiefstallen met de beveiligingsoplossingen van Acurity. De eigenaar van kringloopbedrijf Groene Zus zag meteen resultaat van die investering. Lees hierna waarom winkelbeveiliging ook voor uw kringloopbedrijf interessant is.

Artikelbeveiliging voor kringloopbedrijven? Kleine investering, grote opbrengst

Een dief betaalt niet voor artikels en hierdoor lijdt u dus puur verlies. Dankzij artikelbeveiliging heeft een winkeldief veel minder slaagkans en reduceert u het inkomstenverlies spectaculair. Vertrouw dus op de artikelbeveiliging van Acurity. Na amper één jaar heeft u het al terugverdiend … dat is pas een geslaagde investering!

Stop winkeldiefstal met slimme detectiepoortjes

Geen artikelbeveiliging zonder detectiepoortjes. Ze staan aan de uitgang van uw kringloopbedrijf. Loopt een dief er doorheen met uw beveiligde product? Dan laten de detectiepoortjes meteen van zich horen. Weer een diefstal minder! Potentiële dieven, die zien dat er een detectiesysteem in uw kringloopbedrijf aanwezig is, zullen vaak van hun plan afzien. Wie tóch zijn kans waagt, wordt echt betrapt. Het alarmsysteem doet zijn werk. De detectiepoortjes zijn er in allerlei modellen. U vindt zeker een model dat in uw kringloopbedrijf past.

Elk product goed beveiligd

Acurity biedt voor elk product een aangepaste beveiliging. U heeft de keuze tussen beveiligingslabels, tags of safers:

– Beveiligingslabels zijn etiketten die u op uw product plakt. Ze lijken op een papiertje. Maar in werkelijkheid bevatten ze geavanceerde technologie waarmee ze contact maken met uw detectiepoortjes. Zo voorkomt u winkeldiefstal … subtiel én efficiënt.

– Hard tags zijn plastic schijven waarin een elektronische beveiliging zit. Ze hangen met een slotje vast aan uw product. Loopt een dief met getagd artikel door uw detectiepoortjes? Dan gaat er een alarm af. Zo houdt u het onbetaalde product waar het hoort: in uw winkel.

– Al gehoord van safers? Dat zijn transparante plastic dozen voor uw product. Afgesloten én elektronisch beveiligd. Stapt iemand met de doos naar buiten? Dan slaan uw detectiepoortjes alarm en kunt u de dief ontmaskeren.

Camerabewaking houdt een oogje in het zeil

Het is tijdrovend om voortdurend zelf een oogje in het zeil te houden in je kringloopbedrijf. Laat dus camerabewaking de klus klaren. Zo focust u weer op uw kerntaken én op de service voor uw klanten. Waak over bezoekers en personeel: Laat een klant uw product in zijn jas verdwijnen? Of liegt hij aan de kassa dat hij te weinig wisselgeld kreeg? Camerabewaking brengt redding. Steekt een kassière geld in eigen zak? Of geeft een verkoper onterecht korting aan een vriend – sweethearting dus? Met camerabewaking legt u het probleem bloot.

Marktleider in de Benelux

Acurity is marktleider in antidiefstaloplossingen in de Benelux. We mogen veel kringloopbedrijven rekenen tot onze klanten. Ook voor uw kringloopbedrijf hebben we een gepaste antidiefstaloplossing. Dat kan een nieuw beveiligingssysteem zijn of tweedehandsmateriaal met garantie.

Meer weten over winkelbeveiliging? Surf naar www.acurity.nl