EFFICIENTE ARTIKELBEVEILIGING

1. Dieven verjagen, medewerkers geruststellen

Artikelbeveiliging is een zegen voor retailers. Je inventarisverschillen spectaculair laten dalen? Vertrouw op de winkelbeveiliging van Acurity. Want het werkt:

2. Je artikel beveiligen? Kleine investering, grote opbrengst

Zie artikelbeveiliging als een investering. Na amper één jaar hebt je het al terugverdiend. En daarna blijft het renderen. Hoe komt dat?

3. Ruime keuze artikelbeveiliging

Dankzij een slimmer beveiliging van je artikel gaat een dief niet zomaar met je eigendommen aan de haal.

Door je artikel te beveiligen heeft een winkeldief minder slaagkans. Hang bijvoorbeeld een label aan je artikelen. Stop ze in een transparante, veilige doos. Of beveilig ze met een kabel. Bij Acurity vind je zeker een systeem om je artikelen te beschermen. Zoals hard tags, beveiligingslabels, multi-alarm tags, safers en lijn- en etalagebeveiliging. Gaat iemand er toch vandoor met een beveiligd product? Dan slaan de bijbehorende detectiepoortjes alarm. En krijg je de dief nog op tijd te pakken.

PREVENTIEF

Zien dieven een zaak mét beveiliging? Dan gaan ze al gauw een winkel verder.

GERUSTSTELLEND

Artikelbeveiliging geeft je medewerkers gemoedsrust. Zonder angst voor diefstal kunnen ze zich veel beter concentreren op hun werk.

GEPERSONALISEERD

Het alarmsysteem is snel geïnstalleerd en wordt netjes geïntegreerd in je winkelconcept. Eenvoudig of opvallend? Er is altijd iets dat matcht met je stijl en budget.

JE INVENTARIS-VERSCHILLEN WORDEN KLEINER

Diefstal is één van de hoofdfactoren die je inventaris verstoren. Dankzij artikelbeveiliging reduceer je die verschillen al tot de helft. Ook de bijbehorende administratieve rompslomp neemt af.

JE WINSTMARGE STIJGT

Een dief betaalt niet voor het artikel waarvoor je wel geld neertelde. Puur verlies dus. Met artikelbeveiliging maak je meer winst.

kleding met rf-label
lijnbeveiliging
multi-alarm-tag jas