BAKKER BART UTRECHT :
“nieuwe IP-camera’s zijn geweldig !”

Het verhaal

Scherpe beelden voor een scherpe prijs !

“Enkele maanden geleden waren onze beveiligingscamera’s aan vervanging toe. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Acurity. Zij hebben deze klus snel en goed geklaard, tegen een scherpe prijs. De vriendelijke en vakkundige monteurs gaven ons gedegen advies over de locatie van de camera’s. Hier hadden ze duidelijk veel ervaring mee. Ze hebben alles goed geïnstalleerd en zelfs toen gaandeweg bleek dat een bepaalde camera toch beter wat verplaatst kon worden, hebben ze dat meteen in orde gemaakt. Ik vind het handig dat ik de beelden nu ook overal via mijn smartphone en iPad kan bekijken. De kwaliteit van de camera’s is bovendien uitstekend. Onlangs kon een bekende veelpleger eindelijk worden opgepakt. Hij had al bij meerdere winkels in de buurt ingebroken en was bij ons zó haarscherp in beeld dat ontkennen geen zin meer had.”

– A. Imouhdine, franchisenemer Bakker Bart in Utrecht

Acurity & Camera-beveiliging

Hierbij enkele voordelen van digitale camerasysteem ten opzichte van analoge camera’s :

° Hogere beeldkwaliteit (beeldresolutie):
De beeldresolutie bij verouderde analoge bewakingscamera’s is vrij beperkt. Indien overzicht, herkenning en veiligheid een grote rol spelen zijn digitale IP camera’s een oplossing om een hogere beeldkwaliteit te halen. Meer beeldkwaliteit bij minder licht. Daarnaast zijn er geen beperkingen in hoeveelheid camera’s, vanwege flexibiliteit en schaalbaarheid van capaciteit van beeldopslag
° Kosteneffectief:
Minder bekabeling benodigd en integratie mogelijk met IP netwerk. Digitale (IP) camera’s zijn continue technisch in ontwikkeling, waardoor kwalitatief zeer goede camera’s met diguitale opnameapparatuur prijstechnisch erg interessant door ons kunnen worden aangeboden.
° Online toegankelijk (remote login):….