#camerasecurity
#productsecurity
#peoplecounting

CAMERABEWAKING

1. houdt een oogje in het zeil

Diefstal kan je missen als kiespijn. Vertrouw daarom op camerabewaking. Zo daalt je derving. Gevolg? Minder inventarisverschillen, minder verlies. Camerabewaking is dus geen uitgave, maar een investering waarmee je geld uitspaart.

Weest gerust: Acurity praat je niet het duurste systeem aan. Nee, wij brengen je noden in kaart. En stellen je op basis van die analyse de geschikte bewakingscamera’s voor.

2. externe en interne diefstal aanpakken

Het is tijdrovend om voortdurend zelf een oogje in het zeil te houden. Laat dus camerabewaking de klus klaren.
Zo focus je weer op je kerntaken én op de service voor je klanten. Waak over:

3. als hulpmiddel voor je marketing

Wist je dat bewakingscamera’s ook een handig middel zijn om je klanten te leren kennen? Hoe oud zijn ze? Naar welke producten kijken ze? Als je die info hebt, kun je beter inspelen op hun wensen. Goed voor een betere verkoop.

Camerabewaking bestaat uit hardware, dat is de camera waarmee je alles haarscherp filmt. En software, dat is het computerprogramma waarmee je de beelden beheert. Bind nu de strijd aan tegen diefstal met camerabeveiliging van Acurity.

AFSCHRIKKEN

Ziet een potentiële dief je camera’s hangen? Dan weet hij: ik word in de gaten gehouden. De kans is groot dat hij op zijn stappen terugkeert.

ARGUMENTEREN

Vond er een diefstal plaats? Dan leveren de camerabeelden je het bewijs, zwart op wit. Geen discussie mogelijk!

GERUSTSTELLEN

Camerabewaking stel je eerlijke medewerkers gerust. Zij zijn minder bang voor dieven en concentreren zich daardoor beter op hun job.

PERSONEEL

Steekt een kassierster geld in eigen zak? Of geeft een verkoper onterecht korting aan een vriend – sweethearting dus? Met camerabewaking leg je het probleem bloot.

BEZOEKERS

Laat een klant je product in zijn jas verdwijnen? Of liegt hij aan de kassa dat hij te weinig wisselgeld kreeg? Camerabewaking brengt redding.

artikelbeveiliging torfs
anti-diefstal blokker