Het HBC-beveiligingslabel : ideaal om kleinere artikelen te beveiligen

Het HBC label (Health, Beauty and Cosmetic) beschermt de dunste en kleinste items tegen diefstal. Dit beveiligingslabel maakt gebruik van de beproefde Dual Resonator Sensormatic akoestisch-magnetische technologie.

Het AM EAS-label is speciaal ontworpen om kleine voorwerpen die snel worden gestolen of worden meegenomen zonder aandacht te trekken, te beveiligen . De detectie door het HBC-label is betrouwbaar en aangepast en bruikbaar met reeds geplaatse AM-antennes. Het etiket wordt voornamelijk gebruikt voor cosmetica, huidverzorging, hygiëne, farmaceutische producten,  multimedia, decoratie, sportartikelen, doe-het-zelfproducten en anderen.

AFMETINGEN

het volume van het hbc-label is 52% kleiner in vergelijking met een standaard AM DR-label!

  • Lengte: 45,21 mm (hetzelfde als standaard AM DR-label)
  • Breedte: 6,00 mm (- 44% in vergelijking met het standaard AM DR-label)
  • Dikte: 1,60 mm (- 15% in vergelijking met het standaard AM DR-label)

VOORDELEN

  • Biedt de mogelijkheid om kleine items discreet te beschermen
  • Werkt met bestaande AM-installaties
  • biedt de kans om meer produkten in zelfbediening uit te stallen en zo inkomsten te genereren
  • Biedt een high-end en discrete bescherming tegen derving van omzet

OVER ONS :

Acurity installeert artikelbeveiligingssystemen, camerabewaking en personentellers. Deze systemen en producten zijn gebaseerd op de modernste technologieën en helpen u uw winstmarges te beschermen door diefstal in de winkel te voorkomen en inventarisatieverschillen te verminderen.

Acurity biedt ook ondersteuning en begeleiding gedurende het project, evenals de mogelijkheid om contracten af te sluiten voor onderhoud en beheer op afstand. De uitstekende klantenservice zorgt voor een optimale werking van het systeem.

Acurity verkoopt de nieuwste beveiligingstags en -etiketten, ontkoppelaars, alarmpoorten en safers en is de referentie geworden voor diefstalpreventiesystemen in alle detailhandelsectoren: winkels, supermarkten, doe-het-zelfzaken en groothandels in de Benelux en andere delen van Europa.