mailing flessen

Hoe stop je winkeldieven die flessen stelen?

flessen beveiligen

 

Winkeldieven hebben het gemunt op kleine dure producten zoals flessen alcohol. Flessen doeltreffend beveiligen kan op 3 manieren:

De bottle tag is de klassieker onder de flessenbeveiliging. Het is een eenvoudige en goedkope oplossing om uitgestalde flessen sterke dranken, likeuren, champagnes en dure wijnsoorten te beveiligen. De bottle tag is verkrijgbaar met verschillende kabellengten, zodat ook andere producten beveiligd kunnen worden.

De bottle sonar tag behoort tot de nieuwe generatie van flessenbeveiliging en is beschikbaar in zowel de RF als de AM technologie. De tag heeft een vernieuwd design en werkt met een aansluitende ring zodat er geen uitstekende delen zijn. Op die manier kan u uw uitgestalde flessen sterke dranken, likeuren, champagnes en dure wijnsoorten veilig plaatsen en heeft u de garantie dat ze niet kunnen worden meegenomen zonder het beveiligingslabel te verwijderen.

de bottle lox tag biedt naast de standaardbeveiliging tevens een oplossing tegen winkeldieven die de flessen leegdrinken in de winkel. Een hard transparant omhulsel voorkomt dat de fles kan geopend worden.

De investering in artikelbeveiliging is snel terugverdiend. Laat daarom uw goederen door Acurity goed beveiligen tegen winkeldieven! Net zoals de Coopwinkels van Ambachtplein Rotterdam, Groningen, Utrecht en Blerick.

Wenst u meer informatie over artikelbeveiliging bel dan naar +31 (0)203 988 937 of surf naar www.acurity.nl