Hout- en Bouwcenter Van den Nest te Hofstade vernieuwt zijn volledige winkelbeveiliging.

Hout- en Bouwcenter Van den Nest heeft wellicht het ruimste aanbod in huis voor de bouwprofessional, de doe-het-zelver en de geroutineerde klusser. U vindt er materialen, toebehoren en gereedschappen voor de verfraaiing, aanpassing of verbouwing van uw woning. Bij Van den Nest combineren ze een uitgebreid assortiment van 35.000 artikelen met technische knowhow, service, klantvriendelijkheid en topkwaliteit van betrouwbare merken.

Acurity installeerde recentelijk nieuwe digitale Synergy antennes aan elke kassa om de winkeldiefstal tot een absoluut minimum te herleiden. Door gebruik te maken van de performantste antennes op de markt kunnen we onze doorgang tussen de kassa’s van 2m20 slechts met 2 antennes overbruggen. Aangezien onze klanten vaak met grote stukken naar buiten gaan, is dit een echte meerwaarde tegenover ons vorig systeem aldus Wim Van den Nest. De nieuwe digitale antennes hebben tevens een zeer hoge detectiegraad en zijn niet zo gevoelig voor omgevingsfactoren waardoor deze geen valse alarmen veroorzaken. Naast het beveiligingsaspect gebruiken we onze antennes nu ook voor marketingdoeleinden waardoor we nog een groter rendement hebben van onze investering. Door middel van de advertising kit, die aan de buitenkant van de antenne zit, duurt het vervangen van de publiciteit slecht een minuutje. Rondom de antennes zijn bumpers voorzien waardoor klanten met hun winkelkarren niet meer tegen de antennes kunnen rijden wat de levensduur van ons systeem optimaliseert.

Daarnaast hebben we meer dan 80 nieuwe IP camera’s door Acurity laten installeren. Alle camera’s kunnen we door middel van hun intelligente software bekijken. De opzoekmogelijkheden zijn zeer uitgebreid wat enorm tijdbesparend werkt. Door middel van de koppeling tussen ons kassasysteem en de camera’s kunnen we steeds alle transacties verifiëren. Zowel live als bij opgenomen beelden kunnen we alles snel en eenvoudig opzoeken via de transact module. Deze cameraoplossing wordt hierdoor elke dag zeer intensief gebruikt met een uitstekend resultaat.

Doorheen het hele traject heeft Acurity ons steeds het nodige advies verleent waardoor de installatie vlekkeloos verlopen is. We merkten zeer snel op dat hun retail ervaring enorm is en dat de oplossingen die Acurity aanbiedt echt op maat van de retail is. We hadden op voorhand navraag gedaan bij onze concullega’s en ook zij waren laaiend enthousiast over de nieuwe beveiligingsoplossingen die Acurity implementeert. We werken ondertussen al enkele maanden met het systeem en we hebben nu reeds beslist om het systeem verder uit te breiden. Zo zijn we meteen gewapend voor de snel veranderende retailwereld.

OVER ONS :

Acurity installeert artikelbeveiligingssystemen, camerabewaking en personentellers. Deze systemen en producten zijn gebaseerd op de modernste technologieën en helpen u uw winstmarges te beschermen door diefstal in de winkel te voorkomen en inventarisatieverschillen te verminderen.

Acurity biedt ook ondersteuning en begeleiding gedurende het project, evenals de mogelijkheid om contracten af te sluiten voor onderhoud en beheer op afstand. De uitstekende klantenservice zorgt voor een optimale werking van het systeem.

Acurity verkoopt de nieuwste beveiligingstags en -etiketten, ontkoppelaars, alarmpoorten en safers en is de referentie geworden voor diefstalpreventiesystemen in alle detailhandelsectoren: winkels, supermarkten, doe-het-zelfzaken en groothandels in de Benelux en andere delen van Europa.