joris van den enden

Joris van den Enden wordt managing director van Acurity Nederland

De heer Joris van den Enden (44) wordt per 1 oktober a.s. benoemd tot managing director Nederland, onderdeel van de Belgische organisatie Acurity N.V., dé referentie in de Benelux op het gebied van klantentelling, camera- en artikelbeveiliging. Daarnaast is Acurity sinds maart 2016 ook actief op de Franse markt.

In deze functie is Joris in eerste instantie verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de organisatie met specifieke focus op de strategische ontwikkeling van de Nederlandse markt. Deze uitbouw zal gebeuren d.m.v. activiteiten- en concepten op het gebied van zowel integrale winkeldiefstalbeveiliging (artikelbeveiliging, lijnbeveiliging, vitrinebeveiliging alsmede camerabeveiliging) als klantentelsystemen.  Acurity’s oplossingen bestaan erin om geïntegreerde management- en data informatie te presenteren met als doel om derving te reduceren en de conversiegraad te verhogen.

Van den Enden is al ruim 23 jaar actief in de beveiligingsbranche en begon zijn loopbaan bij het beveiligingsbedrijf Van den Enden Groep, een allround beveiligingsbedrijf dat in 2000 werd verkocht aan Chubb Fire & Security. Vervolgens bekleedde hij diverse management- en directieposities bij toonaangevende bedrijven waaronder commercieel directeur bij Heras Nederland en directeur bij Hexta Hekwerk & Terreinbeveiliging. In 2013 heeft hij in opdracht van het Deense Falck een nieuwe entiteit in Nederland opgezet, Falck Fire Services. Deze entiteit heeft zich in de afgelopen 3 jaar ontwikkeld tot een zeer succesvolle en winstgevende organisatie waarbij de activiteiten op dit moment volledig geïntegreerd worden binnen de Nederlandse organisatie.

Meer informatie over Acurity Nederland vindt u op www.acurity.nl