Handy_Home_Acurity

Klus Beverlo is reeds jaren klant bij Acurity voor het antidiefstalsysteem.

“Ons analoog camerasysteem was verouderd en aan vernieuwing toe waardoor we op de markt gekeken hebben wat er vandaag allemaal bestond. Wij hebben diverse partijen uitgenodigd aangezien we een 60 tal camera’s wensten te installeren wat een behoorlijk budget betekent. Aangezien wij reeds jaren werken met een camerasysteem wisten we zeer goed wat we wilden en vooral wat we niet wilden. Alle leveranciers bieden vandaag hoogwaardige camera’s aan waardoor we haarscherpe beelden hebben. Hierdoor hebben we niet alleen een overzicht van onze site maar kunnen we ook overgaan tot identificatie.”

Waarom Acurity ?

“De reden waarom we finaal voor Acurity gekozen hebben, is omdat ze werken met een intelligente software wat het opzoeken zeer snel en eenvoudig maakt. Deze tijdsbesparing is voor ons als retailer cruciaal. Op deze manier kunnen we meer focussen op onze core business ipv. het opzoeken van beelden. Het is leuk dat je een haarscherp beeld hebt maar wanneer ik een uur opzoekingswerk moet doen dan gebruik ik het systeem uiteindelijk maar sporadisch. Wij hebben enkele collega’s bezocht die reeds met dit systeem werkten waardoor we de software ook real time konden zien werken. De gebruiksvriendelijkheid en de diverse intelligente opzoekmogelijkheden hebben finaal de doorslag gegeven.”

Uitvoering installatie en uitbreiding naar de toekomst

“De installatie werd deskundig uitgevoerd en in een snel tempo konden wij reeds gebruik maken van onze nieuwe aanwinst waardoor we het eindejaar goed en veilig zijn doorgekomen. In de toekomst wensen wij het systeem nog uit te breiden met nummerplaatherkenning en wensen wij onze camera’s te koppelen met ons kassasysteem en inbraaksysteem. Het gegeven dat we ons camerasysteem stelselmatig verder kunnen uitbreiden, betekent dat we ook een goede investering naar de toekomst hebben gedaan.”

meer nieuws