Mango kiest Acurity als partner voor hun winkelveiligheid en installeert een volledig antifdiefstalsysteem te Noyelles-Godault.

Acurity heeft een complete antidiefstaloplossing en klantentellers geïnstalleerd in de Mango-winkel te Noyelles Godault.

De tevredenheid over eerdere installaties en de kwaliteit van de ondersteuning gedurende het hele project maakte de keuze gemakkelijk om Acurity als partner te kiezen.

We wensen de winkel veel succes.

VOORDELEN

  • De betrouwbare detectieprestaties van meer dan 2,5 m beschermen uw goederen
  • Standaard snap-in kaart geeft alarm bij de ingang van de winkel
  • Storingsdetectie helpt het inkomstenverlies te verminderen door personeel te waarschuwen diefstalpogingen
  • EAS-systeem met een afzonderlijk hoorbaar alarm uit te schakelen
  • Alarmtonen en LED-lampjes kunnen worden aangepast om specifieke gebeurtenissen te identificeren
  • Externe alarmoptie waarschuwt personeel wanneer een alarmactiveringsgebeurtenis ergens in de winkel plaatsvindt

OVER ONS :

Acurity installeert artikelbeveiligingssystemen, camerabewaking en personentellers. Deze systemen en producten zijn gebaseerd op de modernste technologieën en helpen u uw winstmarges te beschermen door diefstal in de winkel te voorkomen en inventarisatieverschillen te verminderen.

Acurity biedt ook ondersteuning en begeleiding gedurende het project, evenals de mogelijkheid om contracten af te sluiten voor onderhoud en beheer op afstand. De uitstekende klantenservice zorgt voor een optimale werking van het systeem.

Acurity verkoopt de nieuwste beveiligingstags en -etiketten, ontkoppelaars, alarmpoorten en safers en is de referentie geworden voor diefstalpreventiesystemen in alle detailhandelsectoren: winkels, supermarkten, doe-het-zelfzaken en groothandels in de Benelux en andere delen van Europa.