capture rate

Observeer het gedrag van bezoekers van in- tot uitgang

Vele elementen hebben impact op het succes van een winkelformule. Meer en meer heeft men er behoefte aan om een goed beeld te krijgen van de activiteiten en het gedrag van de bezoeker in de winkelomgeving. Met Vizualize Track krijgt men de mogelijkheid om gedrag van bezoekers van in- tot uitgang te observeren. Hierbij geeft Vizualize Track een duidelijk beeld van welke zones meer of minder bezocht worden en al dan niet voldoende aantrekkelijk zijn. Vizualize Track geeft een beeld van de interactie met het winkelend publiek van bv een display met producten, het bieden van informatie, winkel etalages, narrowcasting, kiosken, enzovoort..
Met Vizualize Track kan men de bezoekers aantallen meten, hoe lang een bezoeker zich in een bepaalde zone bevindt. Vizualize Track informeert langs waar het winkelend publiek zich door de winkel beweegt en welk winkelgebied de voorkeur heeft, men krijgt een idee van wat populair is en wat niet.

Opsomming kenmerken:

1.     Kenmerken Vizualize Track

·         Begrijp hoe bezoekers zich door het winkelcentrum navigeren
·         Krijg een beeld van hoe druk het is op bepaalde dagen en tijdstippen
·         Krijg een beeld van hoelang men zich gemiddeld in een gebied begeeft
·         Krijg een beeld van de attractieve en minder attractieve gebieden
·         Meet de interactie op displays, narrowcasting, winkeletalages etc..

Vizualize Track wordt online via het  Storemetrics portaal uitgelezen. Voor een compleet beeld van aantal bezoekers  het te combineren met Count en met  View  om statistieken over aantal keer een display wordt bekeken met verdere gegevens over leeftijd en geslacht.

2.     Kenmerken Storemetrics
·         Met StoreMetrics heeft men een interactieve tool in handen waarmee beslissingen genomen kunnen worden die invloed hebben op de beweging van de bezoekers doorheen het winkelpand.
·         Met Storemetrics kan men op elk moment een beeld krijgen van live data en data uit het verleden.

Meer weten? Surf naar www.acurity.nl

 

dwelling time winkel bezoekers tijd store report acurity