silverstar transactie

Oplossing tegen derving door diefstal personeel

Detecteer, analyseer en verminder uw derving door fraude en inbreuken.
Met behulp van geavanceerde beleid gestuurde verwerking, kunnen we transactiegegevens analyseren, beleidsovertredingen vinden, uitschieters, abnormaal gedrag en patronen die op  fraude of diefstal duiden. De Silverstar Analytics oplossing bevat meer dan 60 vooraf ingestelde beleidslijnen, uitgebreide drill-down rapporten en hoge kwaliteit PDF-rapportage. Alles wat u nodig hebt om het gedrag van medewerkers  binnen uw vestiging te begrijpen.

Bewijsmateriaal analyseren
Door gebruik te maken van de flexibele forensische mogelijkheden kunt u de activiteit op het niveau van een locatie, het kassaregister of de individuele medewerkers isoleren.  Zo kan u de volgorde van transacties begrijpen of  alle soortgelijke activiteit over de recente geschiedenis bekijken.  Deze oplossing  integreert naadloos met camerabewakingssystemen  (CCTV),  waardoor onweerlegbaar visueel bewijs voor elke actie geleverd wordt. Dit geeft duidelijkheid over de context van het evenement, laat toe gefundeerd bewijsmateriaal te verzamelen  en  vormt een solide basis om beslissingen te  nemen betreffende aangepaste opleidingen, tuchtrechtelijke of juridische acties.

Onmiddellijke impact
In omgevingen waar derving preventie nieuw is, krijgt u snel een volledig beeld  van het gedrag van uw personeel en de naleving van het beleid.  Dit levert een dramatische vermindering van uw derving op. In een omgeving met een bestaand preventiebeleid  zal deze oplossing van de nieuwe generatie de preventie inspanningen veel efficiënter maken. De eenvoudige maar krachtige gebruikersinterface, voorzien van de nodige flexibele hulpmiddelen, zal  helpen verdachte activiteiten sneller op te sporen.

Gedrag verandering
Zodra uw medewerkers begrijpen dat de naleving van het beleid actief wordt gemonitord en anomalieën  worden onderzocht, dan zal hun gedrag veranderen. Door uw personeel bewust te maken van hun verantwoordelijkheid bij het naleven van de beleidsregels en snel en adequaat  te reageren wanneer ze dat niet doen, zullen ze zich snel aanpassen aan de normen van de omgeving waarin zij werken. Deze verandering in gedrag heeft niet alleen een preventief effect maar leidt ook tot hogere prestaties van het personeel over de hele linie.

Meer weten? Surf naar www.acurity.nl

silverstar-winkelvergelijking silverstar-zoek-filter