linkedin acurity nederland

Hoe krijgt u meer klanten in uw winkel en minder dieven?

Als retailer wilt u uw zaak laten draaien en winst maken. Maar hoe krijgt u meer klanten én minder winkeldieven over de vloer? Acurity weet raad. Surf naar de nieuwe site www.acurity.nl en ontdek de oplossingen om winkeldiefstal fors terug te dringen en van winkelbezoekers betalende klanten te maken.

Acurity biedt retailers diverse oplossingen zoals artikelbeveiliging, camerabewaking en klantentellers.

Winkeldiefstal betekent een financieel nadeel voor uw bedrijf. Stel er definitief paal en perk aan met de artikelbeveiliging van Acurity. U ziet meteen resultaat van die investering. Na amper één jaar hebt u het al terugverdiend. En daarna blijft het renderen.

Diefstal kunt u missen als kiespijn. Vertrouw daarom op camerabewaking. Zo daalt uw derving. Gevolg? Minder inventarisverschillen, minder verlies. Camerabewaking is dus geen uitgave, maar een investering waarmee u geld uitspaart.

Klanten laten uw zaak draaien. Maar hoeveel krijgt u er over de vloer? En welke route leggen ze af? Geen idee? Doe aan klantentelling met de accurate systemen van Acurity. Meten is weten. En weten is efficiënter werken.

Meer weten? Bel +31 20 3 988 937