INSTALLEER
HARDWARE

ONTVANG
DATA

KOPPEL
POORTJES

MONDMASKER
DETECTIE

ONTVANG
ALERTS

WAAROM ZO NAUWKEURIG TELLEN?

Personentelling

Met personentelling kunnen in- en uitgaande bezoekers of klanten worden geteld zodat u een accuraat beeld heeft van hoeveel mensen aanwezig zijn. Tellingen kunnen plaatsvinden voor een heel pand en/of voor elke ruimte afzonderlijk. Ook op outdoor locaties kan Acurity in veel situaties zorgen dat u accurate tellingen heeft van het aantal bezoekers.

Bezettingsmanagement

Met real-time personentelling bent u in staat om op elk moment het accurate aantal personen te weten dat zich in uw gebouw of winkel bevindt. Door middel van een “alert” kan uw personeel en /of uw bezoeker geïnformeerd worden dat het maximum aantal bereikt is. Er zijn tal van  signalisatiemogelijkheden en er kan gekoppeld worden met bestaande audio visuele systemen. Real-time tellingen kunnen plaatsvinden voor een geheel gebouw, winkel of voor elke ruimte afzonderlijk. Op basis van deze gegevens kan toegang of verplaatsing van personen op een geautomatiseerde manier, of door uw personeel, worden gestuurd. Een alert in uw wachtrijen, die aangeeft dat de afstand van 1,5 meter niet gerespecteerd wordt, is ook mogelijk. Bovendien kan u schoonmaak- en ontsmettingshandelingen afstemmen op de actuele bezetting van de ruimtes. Hierdoor kan met de oplossingen van Acurity een optimale hygiëne gegarandeerd kan worden. Door uitgebreide rapportagemogelijkheden kan u naleving van de gezondheidsmaatregelen desgevraagd gemakkelijk aantonen.

Bewegingspatronen

Met wachtrijmanagement zorgt u dat uw klanten sneller geholpen worden. Met onze real-time oplossingen beschikt u op elk moment over voorspellingen wanneer wachtrijen zich zullen vormen. U reageert daardoor nooit meer te laat. Uw klanten worden optimaal bediend, drukte wordt vermeden en uw klant keert graag terug. Uitgebreide analysemogelijkheden stellen u bovendien in staat om op basis van terugkerende patronen uw personeelsbezetting te optimaliseren en kosten te besparen. Daarnaast is registratie van de verblijfsduur van bezoekers of klanten mogelijk. Dit is van belang om tot een optimaal aantrekkelijk aanbod te komen. Motion heatmaps  geven u informatie over waar mensen halt houden en welke locaties minder worden aangedaan. Zo werkt u met de personentelsystemen van Acurity aan een optimale customer journey.

Analyseren en integreren

Het platform van Acurity biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden en biedt data op één overzichtelijk plaats. Uw processen kunnen hierdoor gestroomlijnd worden en het werk voor u en uw personeel zal eenvoudiger worden. Ontdek correlaties tussen telgegevens en andere relevante data. Integreer met uw POS-systeem, workforcemanagement en business intelligence tools. Telgegevens kunnen ook gemakkelijk afgezet worden tegen historische data. Wil u nóg meer weten? Zelfs de relatie van uw tellingen met weergegevens of het effect van voetbalwedstrijden op uw bezoekersaantallen, kunnen we voor u zichtbaar maken.

Omzet verhogen

Het aantal bezoekers kennen, het meten van de effectiviteit van de plaatsing van producten en weten hoe bezoekers door een locatie lopen, is belangrijke input om uw inrichting te optimaliseren. Daarnaast wil u graag weten hoeveel tijd bezoekers op bepaalde plaatsen stilstaan en wat hen aanzet tot actie. Wilt u uw locaties benchmarken op basis van ranking per uur of per dag? Dat kan! En door onze personentelsystemen te integreren met uw POS-systeem, wordt de conversie van “traffic” in verkoopcijfers zichtbaar. Per verkoper, per uur of voor elke andere tijdseenheid. Zo zal een personentellingssysteem van Acurity leiden tot een hogere omzet met lagere kosten.

OPTIES IN PERSONENTELLING

 • NIEUW! KOPPPEL SCHUIFDEUREN OF POORTJES

  Acurity kan in overleg met de leverancier van de schuifdeuren een koppeling tot stand brengen. Door middel van een noodschakelaar kan het systeem desgewenst "overruled" worden.

 • NIEUW! MONDMASKERDETECTIE

  dmv een artificiële intelligentie is het mogelijk om met sensoren te detecteren of personen wél of geen mondmasker dragen bij het binnenkomen

 • staff exclusion

  personeel filteren uit de data

 • Gender distribution

  meet het verschil tussen het aantal mannen en vrouwen

 • adult/child recognition

  kinderen apart tellen

 • group/ individual recognition

  correct tellen van grote groepen

 • Real time alerts

  krijg een melding via webservice, e-mail of sms

 • Integratie in apps, intranet en websites

  koppel een kassasysteem met een kassasysteem

 • Cockpit voor snel inzicht

  automatische grafieken van de metingen

 • Data-rapporten op maat

  met export naar Excel CSV,…

 • service level analyse

  option

photo mango noyellesAcurity
Ava-Acurity
kledingswinkel