The Belgian Chocolate Experience kiest voor de antidiefstaloplossing van Acurity

The Belgian Chocolate Experience kiest voor de antidiefstaloplossing van Acurity

Het nieuwe chocolademuseum in Antwerpen heet Chocolate Nation! Deze winter brengt de grootse opening van de nieuwste attractie van de metropool, direct tegenover het Centraal Station: Chocolate Nation. Een innovatief belevingsmuseum van meer dan 4000m2 volledig gewijd aan onze wereldberoemde Belgische chocolade. De chocoladewinkel en -kiosk in dit nieuw museum zullen door Acurity uitgerust worden met  Synergy antennes.

VOORDELEN

De keuze voor de 1170 Synergy-detectiepoortjes is gebaseerd op de volgende voordelen:

  • De ruime breedte van de ingang maakt een aangename doorgang mogelijk
  • Superieure detectiekwaliteit
  • Hoge performantie van de antennes
  • Voedingskabel kan rechtstreeks voorzien worden naar de antenne
  • Door middel van de advertising kit kan men publiciteit en specifieke acties onder de aandacht brengen

De keuze voor Acurity is er omwille van :

  • De deskundige en duidelijk uitleg
  • Vele referenties binnen de museum wereld
  • Een kwalitatieve begeleiding gedurende het volledige project

OVER ONS :

Acurity installeert artikelbeveiligingssystemen, camerabewaking en personentellers. Deze systemen en producten zijn gebaseerd op de modernste technologieën en helpen u uw winstmarges te beschermen door diefstal in de winkel te voorkomen en inventarisatieverschillen te verminderen.

Acurity biedt ook ondersteuning en begeleiding gedurende het project, evenals de mogelijkheid om contracten af te sluiten voor onderhoud en beheer op afstand. De uitstekende klantenservice zorgt voor een optimale werking van het systeem.

Acurity verkoopt de nieuwste beveiligingstags en -etiketten, ontkoppelaars, alarmpoorten en safers en is de referentie geworden voor diefstalpreventiesystemen in alle detailhandelsectoren: winkels, supermarkten, doe-het-zelfzaken en groothandels in de Benelux en andere delen van Europa.