top5 winkeldiefstal

Top 5 winkeldiefstallen in supermarkten tijdens eindejaarsperiode

top 5 winkeldiefstal

De kerst- en eindejaarsperiode komt er aan! Meer dan zes op de tien retailers geven aan dat zij die periode vrezen. Tijdens deze feestdagen stijgt het aantal winkeldiefstallen in supermarkten immers dramatisch! Blijft u lijdzaam toezien? Geef winkeldieven geen kans en investeer in antidiefstaloplossingen. Winkeldieven hebben het vooral gemunt hebben op kleine, waardevolle producten die makkelijk te verbergen zijn. Deze producten kunt u eenvoudig en grondig beveiligen met tags, labels, wraps en safers zodat de kans op winkeldiefstal drastisch daalt.

Artikelbeveiliging
Speciaal voor supermarkten brengt Acurity ”geshielde” RF-antennes op de markt. Concreet betekent “geshield” dat de detectie beperkt blijft tussen de antennes. Beveiligde goederen die op de transportband liggen en door uw cassière worden gescand zullen dan ook geen alarm geven. Bovendien kunnen de antennes geplaatst worden tot tegen de check outs, wat een mooie plaatsbesparing oplevert. Acurity heeft voor elk artikel een passende beveiligingsoplossing. Kleinere artikelen zoals flessen alcohol kunt u beveiligen met harde beveiligingen (tags).

Camerabewaking
Plaats bewakingscamera’s bij waardevolle producten en toon de bewakingsbeelden op een scherm nabij de kassa. Camera’s schrikken dieven af. Bovendien helpen ze bij de identificatie van de dader. Onze IP megapixel camera’s bieden u uitgebreide opzoekmogelijkheden zoals nummerplaatherkenning. U kunt de beelden online bekijken met een smartphone of tablet. Acurity plaatst ook spioncamera’s voor check outs.
Caddycamera’s hebben een mini-lens en worden ingebouwd in het kassameubel. Uw medewerker aan de kassa heeft permanent zicht op de 7” monitor en kan onmiddellijk ingrijpen als er goederen “vergeten” worden.

Naast productbeveiliging is Acurity gespecialiseerd in camerabewaking en klantentelsystemen. Wenst u vrijblijvend advies? Bel voor een afspraak in uw supermarkt op 0203 988 937. Onze beveiligingsadviseurs komen vrijblijvend bij u langs om u te informeren.