paskamer controle

Verhoog de omzet met paskamercontrole

Paskamercontrole, aangenaam voor je klanten, een afknapper voor winkeldieven

Met de nieuwe Store Assist optimaliseert u het gebruik van de paskamers. Slimme sensoren zorgen voor een monitoring van uw paskamers en geven deze info door via tablet, smartphone of monitor aan het winkelpersoneel. Met als resultaat dat u goede klanten beter kunt servicen zonder extra personeel in te moeten zetten en dat diefstal in de paskamer wordt gereduceerd.

Meer service voor klanten
Met de Store Assist weet uw personeel wanneer en hoe lang een paskamer gebruikt wordt. Bevindt de klant zich ‘te lang’ in de paskamer dan wordt de winkelbediende verwittigd en kan er hulp geboden worden. Winkeldieven hebben niet langer de tijd om ‘ongestoord’ hun werkzaamheden te verrichten. En wachttijden worden verminderd doordat snel duidelijk wordt welke paskamers vrij zijn.

Optimalisatie personeelsbezetting
De Store Assist laat het toe dat uw personeel werkzaamheden in de winkel uitvoert en tegelijk een zicht heeft op het gebruik van de paskamers. U krijgt op uw pc, tablet of smartphone een statistisch overzicht van het gebruik van de paskamers. Deze statistieken kunnen geëxporteerd worden voor verdere analyse. Ze kunnen helpen bij het optimaliseren van de personeelsbezetting.

Meer weten? Surf naar www.acurity.nl