rooftassen

Winkeldiefstal beu? Vraag nu een gratis rooftas-test aan

Professionele winkeldieven maken gebruik van geprepareerde tassen, ook wel rooftassen of koeltassen genoemd, om ongemerkt langs detectiepoortjes van winkels te komen. Deze tassen hebben een ‘metalen wand’  in alu of lood, die de werking van de antidiefstalsystemen omzeilen.

De metaaldetectiesystemen detecteren metalen voorwerpen van een zekere omvang bij het binnenkomen in de winkel. De retailer heeft hierbij de keuze om bij detectie een stil alarm te laten zenden naar een bieper of een flitser (alarmlamp), of hij kan er voor kiezen een specifiek alarmtoon te laten weerklinken. Bij de meeste van onze elegante alarmpoortjes kan een metaaldetectie ingebouwd worden. Maar u kan ook kiezen voor een afzonderlijke metaaldetectie, achter het beveiligingssysteem. Deze discrete plexi antennes detecteren geprepareerde tassen/jassen van professionele dieven meteen bij het betreden van de winkel.

Wenst u winkeldiefstal in uw winkel te voorkomen of te stoppen? Investeer in  metaaldetectiepoortjes.  De beveiliging van uw winkel tegen diefstal is een snel terugverdiende investering. Wenst u meer informatie over de oplossingen tegen winkeldieven? Vraag een gratis rooftas test aan.

Meer info op www.acurity.berooftas test